OPGEWONDEN RAKEN!!!

OPGEWONDEN RAKEN!!!

Tijd om enthousiast te worden over onze GLOEDNIEUWE WEBSHOP !!!

Als bedrijf zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en bloementrends, daarom hebben we besloten onze webshop te updaten. De nieuwe webshop zal de beste functies van onze huidige webshop bevatten, maar op een meer gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke manier.

U kunt onze snelle zoekfunctie gebruiken om alle prijslijsten, directkoppelingen van kwekers, black-boxverzamelingen en veilingvoorverkoopitems in één keer te doorzoeken zonder tussen tabbladen te wisselen. Met de moderne lay-out kunt u snel door de site bladeren en informatie krijgen over elk product met één druk op de knop. Met onze ABC-zoekbalk kunt u direct naar het gezochte item gaan zonder alle beschikbare producten te doorlopen. Ons filtersysteem kan uw selectie uit alle tabbladen in één keer filteren op basis van uw gewenste criteria van hoogte, gewicht, kleur, kwekers, rasnaam etc.

We willen onze gebruikers een kwalitatieve winkelervaring bieden, dus hebben we onze webshop zo ontworpen dat deze niet alleen geschikt is voor de desktop, maar ook voor de gebruikers van smartphones en tablets. Het is speciaal ontworpen om op elk scherm te passen, waardoor het bekijken van artikelen sneller gaat en het winkelen eenvoudiger wordt.

We kunnen niet wachten tot u onze nieuwe webshop uitprobeert, want we streven altijd naar klanttevredenheid, misschien op een desktop, tablet of smartphone, en we zijn van mening dat deze nieuwe interface echt voldoet aan alle bloemenklantenbehoeften van onze klanten!

Houd ons in de gaten voor meer informatie over onze nieuwe webshop. KOMT BINNENKORT !

  

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

nl_NLDutch
en_USEnglish de_DEGerman nl_NLDutch