Webshop news

Webshop news

Tijd om enthousiast te worden over onze GLOEDNIEUWE WEBSHOP !!!

Als bedrijf zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en bloementrends, daarom hebben we besloten onze webshop te updaten. De nieuwe webshop zal de beste functies van onze huidige webshop bevatten, maar op een meer gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke manier.

U kunt onze snelle zoekfunctie gebruiken om alle prijslijsten, directkoppelingen van kwekers, black-boxverzamelingen en veilingvoorverkoopitems in één keer te doorzoeken zonder tussen tabbladen te wisselen. Met de moderne lay-out kunt u snel door de site bladeren en informatie krijgen over elk product met één druk op de knop. Met onze ABC-zoekbalk kunt u direct naar het gezochte item gaan zonder alle beschikbare producten te doorlopen. Ons filtersysteem kan uw selectie uit alle tabbladen in één keer filteren op basis van uw gewenste criteria van hoogte, gewicht, kleur, kwekers, rasnaam etc.

We willen onze gebruikers een kwalitatieve winkelervaring bieden, dus hebben we onze webshop zo ontworpen dat deze niet alleen geschikt is voor de desktop, maar ook voor de gebruikers van smartphones en tablets. Het is speciaal ontworpen om op elk scherm te passen, waardoor het bekijken van artikelen sneller gaat en het winkelen eenvoudiger wordt.

We can’t wait for you to try out our new webshop, because we always strive for customer satisfaction may that be on a  desktop, tablet or smartphone and we believe that this new interface will truly satisfy all our customers floral shopping needs!

Houd ons in de gaten voor meer informatie over onze nieuwe webshop. KOMT BINNENKORT !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

nl_NLDutch